tiistai 25. lokakuuta 2011

Näistä on...

..... Juhan synttäripäivä tehty:



Jauhelihanacho- paistos.
Lisäksi ranskan kermaa ja jalapenoja.

Sekasikiöhäsellys-salaatti. Itte keksin nimenki. :D

Synttärisankarin toiveesta ei tehty kakkua vaan tämä samanen Päärynä Daim piirakka.

 Siinä oli se meijän  ruokapolitiikka.
Ohje piirakkaan ja tuohon nachopaistokseen löytyypi Hellapoliisin sivuilta. Googlettakkaa vaikka.

Ruuan jäläkeen oli tietty vähä lahjuksia:

Ihminen joka vihaa askartelua/piirtämistä suhersi nopiasti kortin kannen.

Sofia sitte piirsi kortin sisäpuolelle. Aika taiteellista! Joo no täytyy tunnustaa että keskiviiva on minun tekemä että neiti tajus miten toimii vahaliidut :D

Paketteja.

Eilen siis juhlittiin meittin hellun 22 vuotis synttäreitä. Tai no eipä niitä hirveesti kerenny juhlimaan ku Juha pääs vasta kuudelta töistä ja ajeli sen jälkeen yli tunnin ajomatkan kotiin. Mutta kuiteski. Tehin sitte kattauksen ja pöperöt valmiiksi ja lämmitin saunanki niin herralla oli mukava tulla kotiin ja alottaa vapaaviikko. Paketeista paljastui sitten hellulle NHL 12- peli ja bruno banani partavesi. Nii ja tietty minun mummi oli kutonu sille villasukat....TAAS. Siis ei siinä että oltais kyllästytty niihin sukkiin, villasukat on ihan mahtavia. Siis minun mielestä ainaki. Siispä mie aina pöllin kaikki juhanki villasukat ja teen niistä ihan käyttökelvottomat kuluttamalla ne puhki. Mummi uhkaski minua että jos tällä kertaa pöllin ne Juhalle varta vasten kudotut sukat, niin minun ei piä ootella omia uusia villasukkia  joulupukilta..... pöh.... Pitäs vissii itte opetella kutomaan? Ei, ehkä se ei vaan sittekkään oo hyvä idea. Se kutominen ei oo vaan minun juttu. Tai ylipäätään mitkään käsityöt. Nimimerkillä: peukalo keskellä kämmentä.

Nii ja siihen NHL 12 vielä..... Mie saatan jo huomenna katua sitä että menin Juhalle sen ostamaan. Saattaapi olla että herra pelaa sitte koko vapaaviikon ÄNÄRIÄ. Samalla kirvaten kuinka joku on juuri kävellyt telvisio-ruudun ohi ja peittänyt näkymän. Juha, mie tiiän että sie luet tätä. Pieni vinkki siis: Jos haluat että se Änärin levy ei "vahingossa " eksy Sofian kuolattavaksi, niin pietät jonku rajan siinä pelaamisessa. Rakkain terveisin: Hyvin räjähysaltis vaimosi.

3 kommenttia:

Kristi kirjoitti...

Näyttää niiiin herkulliselta (ja romanttiselta) synttäri-illalliselta :)

Qu kirjoitti...

No aika herkkuja nuo oliki, mutta siitä romanttisesta en sitte tiiä!! :DDD

Anonyymi kirjoitti...

Hauska postaus, huippu lukea! Ihanan monipuolinen ja rehellinen :)