maanantai 17. joulukuuta 2012

Hyvveee loppuvuotta joka iiikalle!








Meillä on puuhasteltu jo jonkun verran joulujuttuja. Ja on se nyt vissiin korkia aikaki ko aattoon on viikko. Käytiin metsästämässä sitä kuuluisaa joulu fiilistä ihan napapiiriltä asti ko käytiin pukkia moikkaamassa. Sofia ei ollu joulu pukista moksiskaan. Katto vaan että mikäs helevetin ukko se tuomonen on. Eka satsi pipareita on leivortu. Torttuja ei. Ainakaan vielä. Tänään ko saahaan isimies kotiin niin niitäki on vissiin pakko leipoa ko se niistä tykkää. Mie vihhaan torttuja. Yök. Tällä viikolla pitäs ostella kaikki jouluruoka jutut ja tehä kaikki laatikot yms. Lahjat on onneksi jo suurimmaksi osaksi hankittu. Lapsille vaan yhet jutut vielä niin sitte on hyvä.
Pikku jätkä kasvaa vauhilla. Nytte on alettu jo nousemaan ylös. Polvilteen siis. Vielä ei ihan varpahillaan seisominen onnistu, mutta eikhän seki kohta luonnistu ko vähän harjottellee.
Viikonloppuna meitä oli täällä ilostuttamassa Heidi. Oli kiva ku oli joku jonka kanssa touhuta ja ulkoilla lasten kans. Thänksjuuu Heiskalle siis seurasta ja hyvästä ruuasta tietenki myös.


Nytte mie pistän tän blogin kanssa pillit pussiin ainaki loppu vuojeksi. Rentouvun ja haen lissää inspistä. Te voitta ko jaksatta niin kertoa mulle jotain postaus ideoita niin sais vähän uutta tuulta tähän hommaan.
Tuntuu nimittäin että toistan vaan yhtä ja sammaa ko en ennää keksi mistä kirjottaa. Jotenka nytte on tauko paikallaan.

Palaillaan tammikuussa, taikka helemikuussa. Kattellaan kauanko pystyn olleen kirjottamatta taas jottain tyhyjän päivästä. :D

Joka ikiselle blogin lukijalle rauhallista ja ruoka rikasta Joulua ( RUOKAARUOKAARUOKAA. joo oon vähän läski)
ja myöski hullun hauskaa ja höperöä uutta vuotta.
Olokaa ihimisiksi. Koska mie en ainakaan aatellu olla.

- over and out-

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oon aika uusi lukija, mutta minusta on niin mukavaa lukea blogistasi aivan normaaleja arjen asioita! On ihana kuulla millaisia päiviä vietätte jne. Tykkään kovasti blogistasi, toivottavasti et pidä kovin pitkää taukoa :D

Unknown kirjoitti...

Kiitos itsellenne Rouva Kemppainen <3 :D

NINNI kirjoitti...

hyvää joulua teille kaikille <3 tuu pian takas kirjotteleen kuules! nää sun höpötykset on parhaita :)

Anonyymi kirjoitti...

hitsi teil on täydellistä. mää haluun olla sää ;)