sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Meidän viikonloppua kuvin.

Marimekon löydöksiä. Sofialle ihana unikko kuvioinen mekko. Niin ja löyty sieltä marimekolta NE JUST TÄYDELLISET verhotki olohuoneeseen. Lupasivat että maanantaina ovat  valmiit. (En omista ompelukonetta että itte olis voinu  sivut ommella.)

Sofia musisoi.

Perjantaina oli melko trafiikki päivä ku joka ainoa Soffin kummi päätti sitte pamahtaa samalla kertaa kylään. Niin ja oli Heidi hanhiki meillä, mutta siitä sorsanpojasta en kerenny kuvvaa napata.

Kummia/enoa pittää kattoa pitkään ja syyttävästi! "Mikset käy usiammin senki Norski!"

Nikon selän taakse oli kiva vaan lösähtää.

Ulla oli meillä koko viikonlopun <3 Ja sehä leipas meille appelsiini krokantti- muffinseja, jokka oli ihan sikasikasikahyviä!

Ja syötiinki me hyvin.

Ja seku vaan hengailtiin. Oli kivvaa ku kerranki saatiin Ulla kylään niin ettei sillä ollu kiirettä mihinkään. Seku vain oleiltiin viikonloppu <3


Kaikinpuolin ihana viikonloppu takanapäin!

Hellua vain on kauhia ikävä ko sen  kans eijole tälläviikolla kerinny oikein olemaan.
Huomenna seki alottaa viikon vapaan niin jos sitte tämä ikäväki lähtis poijes <3


Ja nytte ehoton suosikki on tämä biisi:





2 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Näyttää kyllä niiiiiin lomalaiselta että huhhui ;) Mutta oli ihanan rento vkl, kiitos!<3 Tämä pittää ottaa uusiksi sitte joskus ku saatta tasoteltua vauva-arkea :)

Qu kirjoitti...

Loma look on ihan hyvä luukki välissä! :)

Jep, pitää sitte taas kaivaa kalenterit jossain vaiheessa esille ja sopia millon otetaan uusiksi. TÄLLÄ KERTAA SITTE AUTON KERA! :D