lauantai 11. helmikuuta 2012

Lalalalalalala lauantai.

 Aamu lähti käyntiin söpöilyn merkeissä.
 Lauantait on viikon parhaimpia päiviä, ainaki minusta.
Soffi on  niin rauhallinen aina aamusin ku telkkarista tulee lastenohjelmia niin se vaan nököttää ja kattoo innoissaan. Ja tietenki sitte on se semmonen erityinen viikonloppu fiilis joka on aina lauantaisin ja sunnuntaisin. Ei tartte hoitaa asioita tai ressata yhtään mistään arkiaskareista. Pyykkivuoriki saa rauhassa kasvaa viikonlopun ajan, sen kerkiää taltuttamaan taas maanantaina.

Ainoa asia jota mie oon tämän viikonlopun aikana tehny on oikiastaan kuvien räpsiminen. 
Olen siis tyhjentäny varastoa ja ottanu kuvia meille tarpeettomista tavaroista ja tarkotus on laittaa ensviikolla kuvat fb kirppikselle ja koittaa saaha tavarat myytyä poijes nurkista pyörimästä. 
Niin ja myöski tarkotuksena myyä meijän ruokailuryhmä, sohva ja nojatuoli.
Sittekö nuista on päässy erroon niin voi käyä hakkeen kaupasta uuet tilalle. Ennemmin ei, koska hukutaan kaikkiin tavaroihin. 
p.s. jos joku haluaa astianpesukonneen niin tulukoot hakemaan. ei maksa mittään, kuha itte kantaa sen ulos. :D Mie en aijo toimia kanto apulaisena. :D seon vanha mutta toimii.


Tännään on siis muutoin ollu aika perus lauantai. 
Ulkona oloa ja sen semmosta kotona loikoilua.

Oli niin hyvät ohjelmat että Sofia ei olis millään malttanu lopettaa telkkarin kattomista. Vielä toppahaalari päällä piti kattoa ::D

aika hypnoottinen tuo telkkari.
 '

Ulkoilun jälkeen käytiin mutka poikien reeniksellä.
Soffi oli ihan ihmeissään että mikäs paikka se tämmönen on :))
pieni tyttö reeniksellä. :D



Nytte Soffi on jo  untenmailla ja mie vein superpöpöstä selvinneen helluni aikasemmin reenikselle iltaa viettämään. Mie vaan rentouvun kotona.  Saas nähä missä vaiheessa herra kompuroi yöllä kottiin ja millä se edes pääsee kotia asti ku mie en tälläkertaa ole kuskaamassa. Tällä rouvalla nimittäin alkaa olla jo niin punkerot fiilikset että ei palijon kiinnosta missään reeniksellä ja baareissa hippaloija. Mielummin oon kotona ja lötkötän viltin alla sohvalla.
Tiiän, mie oon aika mummo.




Kivvaa loppuviikkoa  jokaikiselle blogiin eksyneelle!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:"D olihan hauska juttu vaikka , ei toisen ikäville yllätyksille sais nauraa hehehhe , tiiän nimittäin vitutuksesi määrän kun oot tyttäres sängylle ehtiny :DD:DD joskus käyny itellekki niin. Ei o tienny itkeekö vai nauraako. No ei oo montaa viikkoa enää h- hetkeen sitte helpottaa ja saa nukkua mahallaanki. Tulis rauhallinen vaavi nii saat itekki nukkua. Moikkelis ;D

Qu kirjoitti...

:D no joo... jälkikäteen tuo tilanne naurattaa mutta sillon ei pahemmin naurattanu :D

Noh, nytte minusta tuntuu että voin rehellisesti sanoa että tuleva vauva ei voi ainakaan nukkua huonommin kun Sofia sillonko se oli ihan vauva..... tai ainaki niin mie toivon :D