torstai 17. marraskuuta 2011

Pistipä vihaksi!

Korkalovaarassa perhe terrorin uhrina – kotiin nuppineulalihapullia

 

Rovaniemen Korkalovaarassa tiistaisen työpäivän jälkeen kotiinsa palannut perhe koki kovan järkytyksen, kun postilaatikosta oli pudotettu asuntoon lihapullia, joihin oli laitettu nuppineuloja. Kyseessä ei ollut sattumanvarainen ja hetkittäisestä mielenjohteesta tehty teko, sillä se toistui jo seuraavana aamuna.
Perheenäiti löysi keskiviikkoaamuna postiluukun alta neljä uutta lihapullaa, joiden sisään oli laitettu teräviä neuloja. Lihapullat oli pudotettu asuntoon sillä aikaa, kun hän oli viemässä kahta poikaansa päiväkotiin.
Äiti epäilee vaarallisten ”herkkupalojen” kohteeksi viiden kuukauden ikäistä lapinporokoiraa. Hän on kuitenkin epätietoinen tekojen motiivista, koska kenelläkään ei pitäisi olla syytä vahingoittaa perheen lemmikkiä.
– Olen kysellyt naapureilta, että häiritseekö koira muita asukkaita. Kukaan ei ole sanonut, että koira haukkuisi tai häiritsisi muutenkaan ollessaan päivisin yksin kotona.
– Kerään myös tarkkaan pois kaikki koiran jätökset ja yritän toimia muutenkin, kuten kaikkien vastuullisten koiranomistajien pitäisi.
Erityisen huolissaan perheenäiti on alle kouluikäisistä pojistaan.
– Lapset saattavat ymmärtämättään laittaa suuhun ja syödä näitä nuppineuloilla höystettyjä lihapullia.
Tapauksista on ilmoitettu poliisille, mutta epätoivoinen äiti toivoo apua myös naapureilta ja muilta ihmisiltä, jotta tapaus saadaan selvitettyä ja perhe voi jatkaa turvallista elämää.
Uhriksi joutunut rovaniemeläisnainen on yrittänyt selvittää naapureiden ja muiden ihmisten avulla syitä terroriin, mutta ainakaan vielä hän ei ole saanut selville motiivia tai tekijää.
Hänen tietojensa mukaan kukaan muu asuinalueella ei ole joutunut vastaavien tekojen uhriksi.
Vihjeet voi ilmoittaa Lapin poliisilaitokselle.
Perheenäiti myös toivoo, että hänelle toimitettaisiin häiriöistä vaikkapa nimetön kirjelappu postiluukusta jotta hän voi ryhtyä toimenpiteisiin ja vähentää esimerkiksi koirasta aiheutuneita häiriöitä!

Juttu kopioitu täältä .




Siis yleensä mie en viitsis blogiin alkaa mitään mielipidekirjotuksia vääntämään mutta tämän uutisen takia meni päivä unetki ku alako ottaan niin aivoon tämmöset ihmiset... Kuka haluaa tieten tahtoen aiheuttaa tuommosta harmia toisen koiralle! Ja yleensä ku se perheen murre lasketaan ihan täysvaltaseksi perheenjäseneksi.
Kesällä ja syksyllä oli uutisissa juttua siitä kuinka nuppileulalla täyttettyjä lihapullia ja myrkytettyjä namupaloja oli piilotettu koirapuistoihin sun muihin. Nytte tuli sitte uutinen siitä kuinka niitä piikikkäitä namupaloja on tungettu siis postiluukusta sisälle asti!
Kyllä mie ymmärrän että niitä on oikeasti semmosiaki lemmikkejä jotka haukkumisellaan häirittee naapureita, mutta sillon aukaskaa ne turpanne ja kertokaa niille naapureille että sille koiralle pittää tehä jotain koska sen aiheuttama meteli häiritsee. Eikä suinkaan olla turvat tukossa ja päätetä sitte tunkea neulapullia postiluukusta sisälle!!
Siiiiiiiis helevetti ko pistää kiehumaan! Aatelkaapa minkälaista vahinkoa saa aikaseksi tuomonen neuloilla täytetty lihapulla jos se eksyy pienen lapsen kätösiin tai jopa suuhun!
Vaikka meillä ei koiraa olekkaan niiin heti alako ajatukset laukkaamaan että mitä jos joku talipää tunkee meijänki postiluukusta jotaki, erehtyen vaikkapa asunnosta ja sitte tuomonen lihapulla pyörii Sofian kätösissä. (Siis tämä tapaus siis sattunu samalla paikkakunnalla missä meki asutaan, tievoksi niille jokka ei tienny.) Tästä lähtien meijän asunnon väliovi on tiukasti kiinni 24/7.

Voisko joku viisaampi ihminen kertoa mulle oikiasti että miksi pittää tehä nuin. Ku itte en voi tajuta enkä ymmärtää !

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy olla todella sairas ihminen joka tuollaista tekee... niin sairas ettei ymmärrä seuraamuksien vakavuutta.

Tosiaanki kannattee pitää väliovet kiinni , ettei lapset vain saa käsiinsä tuommosta pommia.

Sama immeinen porukka lienee kysymyksessä näissä lenkkipoluille ja asuntoihin laitettavissa kanamunissa/lihapullissa. Vesitornin lähellä löyty kananmunia neuloilla syksyllä....

t.eiccu