sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

tikkupylly täällä moi.

äitin nökö <3

rakkaat <3

Sielon hyvä olla <3

:P
Meijän viikonloppu on kulunu rauhallisesti kotosalla. Välillä ollaan nökötetty sohvalla ja välillä riehuttu takapihalla. Välillä ollaan kärtytty mutta sitte taas hilluttu onneissaan. Tännään saatiin myös yks yllätysvieras joka tuli metelin kans kyllään. Olin just lähössä viemään roskia ko kuulin julumetun kovan pärinän ja mietin että miksi meijän pihalta kuuluu moottoripyörän ääntä, sitte seleviski että pappa tuli yllätysvierailulle.

Nii ja tämä ei nyt liity yhtään mitenkään mihinkään mutta kirjotan sen tähän että jatkossa muistan välttää tämmösiä. Iha niinkö vinkkinä sitte teille muillekki:

ÄLÄKÄÄ IKINÄ ISTUKO KYYKKY ASENNOSSA PUISTA SEINÄÄ VASTEN JA NOUSKO SIITÄ SILLÄ LAILLA YLÖS ETTÄ PERSE HIPOO SITÄ SEINÄÄ. terveisin nimimerkki: TIKKUPERSE.


VOIN KERTOA ETTÄ SATTU IHAN **************. 







2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meikikselläki on ollu tikku perseessä. Meni sinne muuten just samalla lailla, mutta hiissasin persettä patiolaudotusta vasten :D NOLO. Mukavaa viihettä naapureille ku pyllistelen olohuoneessa ikkunan eessä ja huuan miehelle että ota vi**uun se sieltä, aivan sama vaikka naapurit näkis! :)) JA SATTUHAN SE!

Qu kirjoitti...

:D NO MULLA EI OLLU EES MIES KOTONA! ITTE SAIN AHTERISTA VETTÄÄ TIKKUJA POIS :DDDD