maanantai 6. elokuuta 2012

No se viikonloppu.

Perjantaina supermummi kävi meillä mutkan.
Syötiin jätskiä ja juoruiltiin.
Mummi oli käyny tissiliivi ostoksilla ja esitteli mulle uusia löytöjään.
(Jep, mie tiiän että te lukijat varmasti haluatta tietää meijän mummin tissiliiveistä, mutta mainittin siltiki.)
Pohdittiin että miksi mummelit ostaa niin tylsiä alusvaatteita. Pohdintaan ei kuitenkaan löytyny vastausta.
Tultiin kuitenki semmoseen johtopäätökseen että meittin iässä ostellaan push up liivejä mutta sitte  mummo kansan tissiliivit on merkkiä : Minimizer -1 cup.
Mutta ei niistä mummareista sen enempiä.
-
-
-
Mummi touhuili keittiössä jotain ja huus minua nimeltä kysyäkseen taas jotain turhan päivästä.
Soffi kuuli että mummi huus minun nimeä niin arvakkaapa mitä.

Soffi sitte loppu päivän käskytti ja huuteli meikäläistä

"SOOOOOOOONJAAAAAAAAAA, SOOOOOOOOONJAAAA"
:D 

Olipa outoa ko se ei sanonukkaa että äiti. Onneksi tätä "Sonjattelua" ei kestäny ku perjantaina ja lauantaina olin jo taas äiti.

Lauantaina sitte tuli vieraita Oulusta asti.
Nimittäin meittin "hieman" härski sisko ja sen mies. 
Siskon lapset meni hoitoon papan tykö ja me pistettiin kans muksuille postimerkki persiiseen ja lähetettiin ne mummolaan hoitoon. Lukas meni ekkaa kertaa yöksi eri paikkaan. huh. Se vähän kauhistutti mutta hyvin niillä oli kuulemma menny.

Sittekö kaikki pikku ihmiset oli saatu hoitoon niin me ruvettiin grillailemaan ja oltiinhan me vähä janosiaki niin piti sitte hoitaa nesteytyski kohilleen. 

Tanja ei ollu ollenkaan varautunu baariin lähtöön jotenka annoin sen valkata meittin vaatekaapista ihan mitä vaan haluaa lainaksi. No mulla oli vissii liian neitimäisiä vaatteita sille "äijälle" ko sillehä ei kelevannu minun pienet ja söpöt mekkoset mutta Juhan vaatekaapista löyty sitte sopivat vaatteet?!?!Siskoni mun <3


Oli kyllä lystiä olla pitkästä aikaa tuolla porukalla liikenteessä.
Siiitä on monta vuotta ko viimeksi ollaan päästy samaan aikaan liikkumaan tuonne baarien suunnille.

Sunnuntaina sitte Tanja ja Pekka suuntas takasi Ouluun ja me lähettiin hakeen lapset. 
Sofialle nousi kuume ja pistettiin se sitte päivä unille heti ku tultiin.
Sittekö neiti nous päiväunilta niin se oli niin riepu reppana kipiänä että vaan itkeskeli Juhan sylissä.
Samaan aikaan meille tuli sitte yks nainen hakemaan tv-tasoa jonka myin fb:n kirppiksen kautta.
Se naikkonen viipy meillä muutaman minuutin ja sen jäläkeen mie lähin sitte hakeen "uutta" tv-tasoa tilalle jonka olin myöski fb kirppikseltä hankkinu.

No ei siinä mittään.

Illalla mulle tuli siltä naiselta (joka oli käyny meillä 2 minuuttia) tekstiviesti jossa nainen kertoi että tekee lapsityötä. Ja että kuinka hänen sydämeen oli sattunut kun minun lapseni oli itkenyt. Ja kuinka minun lapsi ei selvästikkään tuntenut oloansa turvalliseksi vanhempiensa seurassa. Ja hän vielä ystävällisesti muistutti että lapsia täytyy arvostaa ja heitä täytyy hoivata. Plus ynnä muuta saman tapasta paskaa.

Tajuattako kuinka mulla keitti? Siis täysin tuntematon ihminen joka käy meillä parin minuutin mutkan,( jonka aikana meijän neiti itkee väsymystä ja flunssaansa ja vielä oman isänsä sylissä!), voi arvostella täysin tuntemattomien ihmisten vanhemmuutta. Tai ylipäätään saada semmosen mielikuvan että me ollaan ihan paskoja ihmisiä jos meijän lapsi päättää joskus itkeä?

Minusta son jumalauta ihan normaalia jos lapset joskus itkee?!
Vai eikö teijän lapset itke, kertokaa vaan jos me ollaan ainoita joiden muksut joskus näyttää vähän negatiivisiaki tuntemuksia!

Herra jumala mitä hiihtäjiä tähänki maailmaan mahtuu.


Tuntu että meni koko päivä pilalle tuomosen tyhjän päiväsen ihimisen takia.
Tiiän että pitäs jättää omaan arvoonsa tuomoset ihmiset, mutta voitte vaan kuvitella kuinka mulla ärsytti.

Joo mutta nytte ei ennää jouva kirjottelleen ko pittää vissii lähtiä taas kiduttamaan nuita minun lapsia.

Jotenka se on moro!

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nätteinä ootte olleet "äijän" kaa ;).

Sit se arvosteleva naikkonen , sil ei varmaa itel oo lapsii ja sei tiijä että lapsoset on krätyysiä kipeinä :DD son telkkarist nähny elokuvissa lapsosia ja ei osaa ymmärtää real lifea.

Vitutus on varmaan suuri ymmärrän kyllä. Siis kai sä panit sille viestin että , pääasia että huolehtii o m i s t a asioistaan ja tietää omat asiansa.

voi herra jumala sentään ,että jollakin on siis otsaa tuommoseen sekopoltsiarvosteluun ,sissus toivon sil akalle kyllä että paha saa palkkansa. Sua parempaa äitiä saa ettiä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei jumankauta mikä ääliö!! Siis uskomatonta!! Vastasitko sille mitään takasin?? Kai meidänki lapsi pitäs huostaanottaa kun se joskus sattuu itkemään... Hyvää päivää! Sielä on ollu joku "maailman täydellisin äiti" liikkeellä...

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitjatti mitä ihmisiä! Mie en koskaan kommentois toisten perheasioita! Mistähän tämä alan ammattilainen näki, ettei lapsi koe olevansa turvassa?

Mulla ei ole lapsia, mutta siskolla on ja jos ne on ollu meillä hoijossa, ne aina rupeaa kiukuttelemaan ku menevät kotiinsa takasin. Kai se on joku tapa purkautua jos on ollu ikävä, mutta ei osata vielä pukea sitä sanoiksi. Ja sairaana tietty tuhertuu itkeskelyä muutenki.

Älä ota ittees, tää on varmaan joku sellanen tyyppi joka näki että oot nuori äiti ja leimas heti vastuuttomaksi teiniksi. Kaikista kuvista näkkee, että on hyvin hoijetut muksut ja koti. Arvostelijalle vois lähettää kilon koiranpaskaa.

Anonyymi kirjoitti...

No voihan ny &%/¤##¤&"¤#! minkälaisia ihmisiä sitä voikaan etteen sattua!

Minua harmittaa nyt puolestasi.

Inhottavaa se on, kun joku täysin tuntematon ihminen voikin muutamalla lauseella pahoittaa toisen mielen ja jopa pitkäksi aikaakin joskus!

Kaikista naurettavin oli tuo, että miten hän on töissä lasten parissa ja pystyi muutamassa minuutissa tehdä huomioita kuumeisesta lapsestanne ja tämän suhteesta teihin :-D Ei helevetti.

Huhhu, kylläpä ketuttaa tommoset!

Anonyymi kirjoitti...

No eihän nyt muiden lapset tietenkään ikinä koskaan itkeskele... Eikä kipeenä ainakaan! ;D Että vissiin sitten meilläkään ei lapset tunne oloaan turvalliseksi ja kidutetaan niitä kun välillä itkee ja kitisee... Varsinkin tuo uhmaikäänen!

Että pistää ihan vihaksi tuollaaset jotka luulee paremmin tietävänsä kaiken... Ihan kun muutamassa minuutissa nyt vois saada mitään käsitystä asioista! Kai annoit tätsyn kuulla kunniansa?!

Anonyymi kirjoitti...

Johan oli muijalla pokkaa !!! :o kyllä mullaki ois tommosesta keittäny!! Iha älytön !
Sitä mie vain jäin miettimään, että vastasikko sie sille jottain? Jos vastasit niin mitä?

Kristi kirjoitti...

Kiva nähdä teistä yhteiskuvia. Niin nättejä kumpikin sisko :) Mutta mitä ihmettä tuo sekopäämamma :O Kyllä olisi mullakin keittänyt pahemman kerran. Kai sanoit sille takasin pari valittua sanaa?

Qu kirjoitti...

Kiitos! Kauhiat pakkeli kerrokset tekkee ihimeitä :DD

Joo vastasin tekstariin suurinpiirtein näin : Hoivasta huolimatta lapset itkee ja että luulisi lasten parissa työskentelevän ihmisen tajuavan semmosen faktan. Eipä kuulunu vastausta enää sen jäläkeen.

Vähän eppäilen että ei kyllä oikeasti taida lapsien parissa työskennellä!

Piti vähän aikaa rauhottua ennenkö vastasin viestiin ko muuten olis saattanu tulla pikkusen liian pitkä tekstari :DD

En ees tajua miten se nainen kehtas! Ja tiiän että sillä itelläki on lapsia ko kävi hakemassa tyttärelleen sen tv-tason. Totta se oli sitte semmonen Täydellinen äiti jolla on joku kiiltokuva perhe jossa lapset ei ikinä itke ja kaikki vaan hymyilee ja elää elämänsä onnellisena loppuun asti.

tsiiiiisus soikoon.

Anonyymi kirjoitti...

No mutta ooppa näpsäkästi ja osuvasti osannu vastata ! 10 pistettä ja papukaija merkki, toi on tukkinu sen suun iäks :DD:DD

Anonyymi kirjoitti...

No huhhuh mitä meininkiä! Veikkaan että tää mamma kuuluu kastiin 'nuoret vanhemmat eivät osaa kasvattaa lapsiaan' ja siitä sitten järkeillyt tällaisen idioottivarman yhtälön että lapsi ei tunne oloaan turvalliseksi :--DDD Kai laitoit sille suorat sanat takasin?!?!? :--DD

Anonyymi kirjoitti...

Järetön lyyli kukkahattutäti teijän perheessä käyny pätemässä. NIIN hermostuttavia nuo tuommoset tiedän-kaikesta-kaiken-ja-toimin-myös-varajeesuksena-vapaa-ajallani -ihmiset. Jumankekka sentäski.

Ja eikös se apaattisuus/itkemättömyys ole juuriki huonoin asia lapsessa, merkki siitä ettei itkuun ole vastattu tai lohdutettu, niin lapsi ei ennää sitte näytä tunteitaan enää. HA. Kukkahattutäti vs. keittiöpsykologian kotioppinut, 0-1 meittin parhaaksi! ;DD

Qu kirjoitti...

Jep, minustaki vähän tuntuu että oli just semmonen mamma kyseessä joka ei tajua että kyllä nuoretki vanhemmat ossaa hoitaa omia lapsiaan!

:DDDD Itsekin psykologiaa lukiossa opiskelleena ajattelin täysin sammaa että ei se semmonen apaattisuuskaan ole normaalia.
Keittiöpsykologia <3

Anonyymi kirjoitti...

No jopas oli tapaus tämä lasten kanssa työnskentelijä.. :DDD Veikkaan kans tuota "nuoret äidit eivät osaa hoitaa lapsiaan, ja lapsi itkee vain siksi, että sitä laiminlyödään" -ajattelumallia :D Kyllä ittelläki ois pikkusen kiehahtanu jos joku ois tullu tommosta sontaa heittämään sairaan vauvan itkun takia...

Hmm... Mulla oli pikkusena korvatulehdus ja äiti kerto että rääkyin varmaan pari päivää putkeen ihan suoraa huutoa. Ehkä se itku ei sitte korvakivusta johtunutkaan, vaan siitä että äiti rääkkäs mua ja ei hoitanut, eikä myöskään antanut rakkautta. ;/

Janska kirjoitti...

Voijjee tais täti työskennellä lapsityövoiman parissa. Huhhhuh