torstai 5. heinäkuuta 2012

Aaaarinko paistaa mutta vettä ei saja.

Tiiättäkö mitä. Nytte on vihdoin ja viimein tullu suht lämpimät ilimat, jotenka mie en oo uhrannu aikaani koneella istumiseen! Ku aurinko paistaa niin minussa ja soffissa on virtaa ko pienessä pitäjässä.
Nytte Sofia on päikkäreillä ja sitte lähetään takasin ulos.

Minun piti tulla kirjottaan tänne joku hullun hauska sepostus viime viikonlopusta ko oltiin lasten kanssa Torniossa. Mutta nytte ko aloin kirjottaa niin unohtu kaikki jutut mistä minun piti kertoa.
(Meillä on ruokaki tällähetkellä uunissa ja mulla on ihan järkky näläkä, jotenka ehkä tuo ruuan hajuki vähän niinkö herpaannuttaa tätä keskittymistä. )

Niii mutta kuitenki... Oltiin siis lasten kans Torniossa ja käytiin Sofian kanssa vallottamassa Tornion liikennepuisto. Ihan mahtava paikka! Semmosia mini teitä, mini liikennemerkkejä, mini suojateitä ja tieteski mini autoja. Nii ja ei se vieressä ollu kioskikaan ollu pahitteeksi.


kiiiiiiiiikaaaaaaa


wruuuum.
Nii ja käytiihä me mutka keminmaassaki.
Lukas ja Minna



Neitille löyty huppupyyhe lidlistä. 

Soffi oli ensin ihan huonolla tuulella, mutta heti ko tajus että heeei meikästä otetaan kuvia niin linssilude vaihe meni päälle ja suupielet korviin asti. :D
Huomenna suunnitelmissa mennä käymään Suomen Tivolissa ja sitte illalla Lukas ja Sofia jää isin kanssa kiltisti nukkumaan kottiin ja täää pirttihirmu poistuu kolostansa ja  lähtee piiiiiiiiiiiiitkästä aikaa baaaaaaaaaaariiiin.
Oonko ees vähän innoissani. Ei se ryyppääminen niinkään, mutta se tanssiminen!
Heidille terkut: Pistähä lakeri kengät kiiltämään, huomenna mennään ;)

Ei muuta.
Nytte jätskille.
moromoi.

4 kommenttia:

Kristi kirjoitti...

Hahha mikä poseeraus :D Ihana.

Qu kirjoitti...

Joo melekoset poseeraukset löytyypi tuolta neitiltä! :D Se on sama vaikka sillä olis itkupotku raivarit menossa mutta jos kameran ottaa esille niin samantien on hymy korvissa :DD

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Tuli mieleeni että mikä ikäero Sofialla ja Lukaksella on? Miten olet pärjännyt kahden pienen kanssa?? Itsellä muutaman kuukauden ikäinen vauva ja olen miettinyt koska olisi toisen aika, kuitenkin aika pienellä ikäerolla haluaisin.. :) Hyvä blogi muuten!

Qu kirjoitti...

Niillä on aika tasan 1 v 5 kk ikäeroa! No ihan hyvin me ollaan pärjätty, kiirettä tietenki pitää varsinki sillon ku Juha on työviikolla ja mie oon lasten kans yksin. Kyllä sitä jaksaa ku nukkuu sillonko lapsekki nukkuu, jotenka eiku vaan vauvan teko puuhiin siittä! :D Ja kiitos :))