sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

BuZzZzZZZzzz.



Mainoshommiksi meni mutta menkööt! Nytte on ihan pätevä juttu mitä kantsii mainostaakki. Elikkä mie oon jo 18 kesäsestä asti toiminu buzzadorina. Sieltä saa aina välissä kivoja tuotteita mitä saapi testata ja esitellä kavereille jne. Tällä kertaa postilaatikkoon saapu MÖLLER- Omega-3 pikkukalat "tabletteja" lapsille.
Super hyvä keksintö. Kalaöljyä hyvänmakusessa muodossa. Makuna tuttifrutti. Itte en oikein mausta välittäny ku en oo niin makian perrään, mutta lapset tykkäs ja soli pääasia. Meillä lapset tämmösiä lisä omega-3:sia tartteeki ko meillä tosi harvoin mitään kalaruokia syyään ko tuo isimies on allerginen. Plussana perrään vielä se että omega kolmosen lisäksi samassa "tabletissa" on D-vitamiini.
Ainoa negatiivinen asia tässä oli koostumus. Sofiakin ensimmäisellä kerralla sylkäsi suusta pois ja sano että "yäk hyi" ko oli semmonen hyytelömäinen koostumus ja neiti ei semmoseen ole tottunu. Sain kuitenki Sofian suostuteltua että maistoi kunnolla ja nytte neiti itte ossaa jo muistuttaa aamulla ja päivällä että "Anna vitaniiinia" . Mutta toisaalta alle vuojen ikänenki pystyy nuita syömään kun on sen verta pehmeää.

Lisempiä näistä pikku fisuista voitta käyä lukkeen täältä

ja itte Buzzador hommasta täältä


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Maksaako toi "buzzaaminen" sulle mitään? Sieltä siis tulee aina sillon tällön paketti arviointilomakkeineen, sä testaat, 'markkinoit' ja lähetät arvion takas?

Anonyymi kirjoitti...

No hitto tää sekoilee jotain.. Kysyn siis uudelleen :D Eli maksaako tää "buzzaaminen" sulle mitään? Ja miten käytännössä toimii; posti tuo arvioitavan tuotteen, testaat ja kerrot mielipitees ihmisille ko.tuotteesta (ja että buzzaat) ja sit lähetät arviointilomakkeen takas sinne mistä tuliki?

Qu kirjoitti...

Ei maksa mittään :) sähköpostiin tulee ilmotus aina uusista kampanjoista ja sitte osallistun niihin jos itellä kiinnostaa kampanjassa olevat tuotteet. Myöhemmin tuler ilmoitus pääsinkö siihen kampanjaan ja jos pääsin niin postilla tulee tuotteet tai vaihtoehtoisesti lahjakortti sryhmän kauppaan että voin ite käyä ostamassa. Sitte täytän buzzador sivulla semmosen arviointi kyselyn kun oon testaillu ja kertonu kavereille tuotteesta :)