torstai 14. kesäkuuta 2012

Ylypiä äiti.



Uus puuhamatto.

Lukas ihan intona uusista härpäkkeistä.

Ja heti ko poju lähtee päikkäreille niin Sofia valtaa leikki alustan  :D
Juhan kans ollaan sovittu että nytte ollaan säästökuurilla rahan kans. Nytte on menny niiin sikahittona rahaa joka suuntaan että huhhuh. Enskuussa on luvassa Tampereen reissu ja sitä varten nyt säästetään. Scandic hotellista on varattu kolmeksi yöksi huone ja sinnehän tieteski haluttaa säästää niin saa sitte tuhulata sydämensä kyllyyestä. Tänään kuiteski ko eksyttiin lasten kans cittariin niin äiti vähän auko lompakon nyörejä ja osti Lukakselle puuhamaton. Poju on niin hirviä seurailemaan jo kaikkia leluja sun muita niin sehä viihtyy tuossa matolla pitkänki tovin. Sofiallaki oli tuomonen puuhamatto mutta se on menny jonnekki hukkapiiloon niin piti sitte ostaa uus.

Tännään ku herräiltiin päikkäreiltä niin olo oli vähän kummallinen. Syötiin ja lähettiin takapihalle ja minun piti vettää takkia niskaan ko oli niin kylymä, katoinpa sitte lämpömittaria niin reilu 20 astetta oli lämmintä ja mie tärisin..... Kuumemittari kainaloon ja kappas vaan. 38 astetta kuumetta. ETTÄ TERVE. En oo kohta vuoteen ollu kuumeessa niin piti tieten just sattua Juhan työviikolle ku olen lasten kans yksin koko viikon kotosalla. Noh, jos hyvä tuuri käy niin tää tauti rajottuu pelkästään minuun eikä tarttus nuihin minityyppeihin. 

Soffille on nyt vihdoin ja viimein alkanu pikkuhiljaa tulemaan puhetta. Tai siis yksittäisiä sanoja. Neiti ossaa sanoa mm. kakka, kukka, mamma, kahvi, leipä , tutti, kissa, pallo, pullo jne.

Tännään opittiin myös uus sana. TISSI. ja sitte sanottiin heti perrään eka lausekki... :DDD
Istuttiin sohovalla niin neiti tuli ja puristi minua tissistä ja sano että "Äitin tissi" :D
Mie sain sitte ylypiänä kirjottaa vauvakirjaan että mikä on neitin eka lause! :D

Tuntuu että neiti unohti kyllä heti kaikki muut sanat. Nytte hoetaan jokavälissä että tissi tissi tissi ja sitte tullaan tökkimään. :D 

1 kommentti:

N kirjoitti...

Meillä oli samainen leikkimatto, tosin montaa kuukautta ei poika siinä leikkiä jaksanut :-D laitettiin sit menemään etiäpäin..

voihan TISSI!! :>