lauantai 5. marraskuuta 2011

Pientä projektia ja lökö lauantaita.

Sofian kanssa vietetään viikonloppua kahdestaan kotosalla. Juha on töissä ja tulee maanantai aamuna kotiin. Onhan mulla toki hellua ikävä, mutta ihana ko saa syyä kalaruokia! Juha on sille kalalle niin allerginen että harvemmin tulee syötyä sillon ku se on kotosalla. Sofialle en vielä ole uskaltanu antaa kalaa, mutta ajattelin tässä viikon sisään uskaltautua. Mennä vaikka sairaalan parkkikselle ja antaa lusikallinen jotain kalahäsellystä. Ompahan ainaki apu lähellä jos neitille tulee allerginen reaktio.

Mulla oli pieni projekti tuossa eilen. Vanha tv-taso sai uuen ilimeen. 
Se oli meillä telkkari tasona meijän ekassa minipienessä asunnossa ja sen jälkeen se onki kärsiny muutamasta muutosta ja pinta oli menny tosi huonoon kuntoon. 
Siispä eilen sitte hioin ja maalasin sen. Ja oon aika ylpiä lopputuloksesta.
Sopii hyvin Sofian huoneeseen ja kirpparilta sitte löysin taulutki neitin huoneen seinälle.


uus kynttelikkö etteisessä! Anttilasta ostin viikko sitte. :)

Sofialla oli hyvä yritys pukia vaatetta itellesä päälle.... :D

Tästä lähettiin.

Ja tässä tulos. Nalle taulut varastotien kirpparilta 5 €/kpl.  Vielä ku sais uuen maton tuonne.  Mulla on alkanu häirittemään tuo matto ku se on sininen ja mie en tykkää sinisestä. :D

Meittin neiti <3


 Nytte ku tälle päivälle on laitettu sitte taulut seinään ja siivottukki niin nytte on hyvä jatkaa päivää näin :


Ihanan laiska ja rauhallinen lauantai siis tiedossa.
Hyvväää viikonloppua!

6 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Voi etta ihanat nuo nalletaulut! :)

Qu kirjoitti...

No niiin minustaki, kerranki kirppikseltä löyty jotaki muutaki ko vaatetta! :)

Ouss kirjoitti...

Ihanat taulut kyllä! Ja kynttelikkö.. hmm. IHAN NIIKÖ MEILTÄ! :DDDD

N kirjoitti...

Ihana huone! mä niiiin haluisin meille isomman asunnon että sais pojalle ihka oman huoneen. Ois niin nannaa sisustaa se kivaks! arrrgh.. tuntuu vaan että kaikki vuokra kolmiot täällä on ihan tajun kalliita. :(:( pelkästä kaksiosta kun saa jo pulittaa yli 600e. yyyh!
Tykkään tosta bannerista!

Qu kirjoitti...

ouss: täytyy kyllä myöntää että tuon kynttelikkö idean oon pölliny sulta. Etiskelin kauan aikaa ja sitte löysin tuon anttilan JOULUKORISTE osastolta :DDD Nooh, ei siitä huomaa että se on muka joulukoriste ku vaihoin punaset kynttilät valakosiin :D

nuokki: Kiitti! Kyllä niistä kolmioista usein saaki pulittaa :( Meillä on vähän päälle 60 neliötä ja kolmio ja lähellä keskustaa niin meilläki vuokra vesineen n. 740 €. Enempää en suostuis kyllä maksamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Upia hyllykkö !!!