keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Laiskuutta ilimassa.

Blogihiljasuutta ollu nyt reilu viikko. Ihan vaan sen takia ku ei oikiasti ole ollu mittään mistä kirjottaa. Allekirjottaneelle iskeny vissiin joku laiskamatotauti. Viikkoon en oo tehny mitään. Ollu vaan kotona ja laiskotellu. Siivoamista en oo taas saanu aikaseksi ku oon vaan röllöttäny Soffin kans. Tänään on vissiin pakko jo siivota ku tulee vieraita. Otinki tupla annoksen D-vitamiinia jos se vaikka piristäs. :D Tyttö heränny kolmena aamuna kello 04.15 ku Juha on heränny ja leikkiny norsulaumaa ennen töihin menoa. ( Kävelee vittumaisesti kantapäitä kolistellen, paiskoo kaapin ovia, kilistelee astioita ja mikä vittumaisinta NIISTÄÄ NOKKAA NIIN KOVA ÄÄNISESTI ETTÄ VARMAAN TOISELLA PUOLEN RIVITALOAKI IHIMETELLÄÄN ETTÄ MIKÄ TUO TÖRÄHYS OLI) Tänä aamuna minun hermot ei ennää kestäny ja vein vähän yli neljä aamulla semmoset kilarit että Juha on varmaan ihan innoissaan ku on loppuviikon toisella paikkakunnalla töissä eikä ole tulossa edes illaksi kotiin. :DD

Nyt ongelmana vaan on että MITÄ KETTUA ME TEHHÄÄN maanantaihin asti.
Täytyy vissiin koittaa saaha jostaki virtaa niin jos hyvällä tuurilla sais ahterinsa irti
sohvalta ja lähtis vaikka kyläilemään johonki!


Sofialla tuntuu virtaa riittävän.
Isomummin tekemä pipo sai ehkä pienet naurut ku pistettiin ekaa kertaa se päähän.

Niijoo, meijän Monniki täytti maanantaina 2v ja sai lahjaksi tuomosen putken.
Sitä ei oo sitte pahemmin maanantain jäläkeen näkyny, seki vaan lötköttää uudessa piilossansa.


p.s Vinkkejä energisen olotilan saavuttamiseen otetaan vastaan.



7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi että on nöpönen tyttö! :) Miten kissa tulee toimeen vauvan kanssa?

Qu kirjoitti...

No onhan se!

Meillä tullee kissat kyllä tosi hyvin toimeen Sofian kans. Eivät juuri välittele vauvasta. Monni menee välillä soffin viereen lattialle makkoilleenki. =)

Anonyymi kirjoitti...

Pitää olla tarkkana kun tyttö on siinä iässä että liikkuu... Nimittäin meijän kissoille piti etsiä uusi koti kun poika oli koko ajan hännissä kiinni eikä siitä kissat (tietenkään) sitte tykänneet ollenkaan. Hyvää kevättä ! Tulen piipahtamaan uudelleen, ompas vain kiva blogi. Tämmöiset arkijutut on paljon mielenkiintoisempaa luettavaa kun nuo pinnalliset sisustusblogit.

Qu kirjoitti...

Niinhän se on että sitte varmaan on kissojen hännät koetuksella, mutta kovasti toivon kyllä ettei tarvitsisi missään vaiheessa kissoista luopua.
Ja kiitosta! =)

Anonyymi kirjoitti...

..voi kauhia ku on niin tarkkaavainen pieni.. =)

Ouss kirjoitti...

HAHAHHA MUMMI <3 Meillä ei ole nuita pipoja. Voi harmi :(

Qu kirjoitti...

Mihin sie oot mummin rakkauvella tekemät pipot hävittäny :D